Dordtpas

09 november 2019

De Dordtpas: een mooi initiatief voor vrijwilligersorganisaties

Vrijwilligers zijn  het goud van je organisatie. De Dordtpas is een heel mooie manier om je vrijwilligers te waarderen. Dordtse organisaties kunnen daarom voor hun vrijwilligers de pas aanschaffen met 50% korting (normale prijs €40,-).

Over de Dordtpas

De Dordtpas is een initiatief van de gemeente Dordrecht. Het is een voordeelpas die vanaf januari 2020 beschikbaar is voor iedereen die meer wil beleven in en rondom de stad Dordrecht. Met de pas kan, gratis of met hoge korting, meegedaan worden aan allerlei culturele, recreatieve en sportieve activiteiten. Denk hierbij aan gratis naar het museum, de bioscoop en toeristische attracties, maar ook aan korting op theater, bibliotheek en dagtochten. Voor algemene vragen over de Dordtpas kun je kijken dordtpas.nl of bellen met de gemeente Dordrecht via het speciale telefoonnummer: 14078

Voorwaarden

Er zijn 3 voorwaarden om in aanmerking te komen voor de korting van 50% voor vrijwilligers:
1. Het  vrijwilligerswerk betreft het verrichten van activiteiten met een maatschappelijk doel, binnen georganiseerd verband en zonder arbeidsovereenkomst
2. De vrijwilliger zet zich in voor minimaal gemiddeld 4 uur per week (of minimaal 100 uur per jaar)
3. Het vrijwilligerswerk vindt plaats in Dordrecht

Aanvraag vouchercodes voor vrijwilligers

Wil je een Dordtpas aanschaffen voor je vrijwilligers? Stuur een mailtje naar info@inzet078.nl met het aantal passen dat je voor je vrijwilligers wilt aanschaffen. Wij checken de aanvragen namens de gemeente Dordrecht en zorgen dat deze verder verwerkt worden. We hebben de volgende gegevens nodig voor de aanvraag:
• Naam organisatie
• E-mailadres contactpersoon
• Aantal passen
Als de aanvraag is goedgekeurd en doorgestuurd naar de gemeente, ontvang je van de gemeente de factuur. Nadat deze is betaald, ontvang je vouchercodes. Met deze codes kunnen de vrijwilligers vervolgens zelf de pas aanvragen via de website dordtpas.nl.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Contact

Voor vragen kan je altijd contact opnemen met INZET078!

 

Participanten