Scrollen

Hallo Dordrecht!

INZET078! is het kennis- en adviescentrum vrijwillige inzet in Dordrecht. Wij ondersteunen vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties waarbij we mens én organisatie in hun kracht zetten, gericht op een best passende match. Samen maken we Dordrecht mooier, leuker en gezelliger.

Het team van INZET078! bestaat uit drie adviseurs vrijwillige inzet met een eigen visie op het inspireren, stimuleren en faciliteren van vrijwillige inzet in onze stad Dordrecht. Vrijwilligerswerk is dóen wat je leuk vindt in een kleurrijke wereld waarin je kunt leren, ontwikkelen, nieuwe mensen leert kennen en vooral heel veel plezier hebt. We zijn zelf vrijwilliger of vrijwilligerscoördinator (geweest). We kennen beide kanten als onze broekzak. Supergaaf dat we die kennis nu kunnen inzetten om vrijwilligers en organisaties verder te helpen.

Verliefd op de stad Dordrecht, willen wij samen met jou vrijwillige inzet beter en leuker maken. Als we meer mensen in de samenleving enthousiast krijgen om zich belangeloos en met plezier in te zetten dan kan er maar één ding gebeuren…

Samen maken we Dordrecht mooier.

Standaard kleuren wij buiten de lijnen

Onze adviseurs

Caroline van der Mijle

Adviseur vrijwillige inzet en wervelwind

Margriet Aalberts

Adviseur communicatie en ideeënfabriek

Merel ten Haaf

Adviseur vrijwilligersmanagement en regeltante
Achter de schermen

Medemogelijkmakers

ContourdeTwern en MEE-Vivenz zijn bestuurlijke partners binnen INZET078!. Daarnaast werken we samen met Bibliotheek AanZet, Stichting ANDERS en Stichting MBO Dordrecht in opdracht van gemeente Dordrecht. Met elkaar willen we vrijwillige inzet leuker en gemakkelijker maken én enorm waarderen.

Dordrecht verrijken doen we samen.
Samen maken we Dordrecht mooier

Onze partnerorganisaties