Scrollen

Het kan ook anders

Kijken, luisteren, trainen, inspireren, de vraag ophalen en energie brengen. Maatwerk advies geven, gericht op de perfecte match. Wat is er nodig om met lol en plezier een sterk beleid te voeren en vrijwilligers op nummer 1 te zetten? Yes... INZET078!
Klaarstaan op het juiste moment
watch-text Bekijk de video
Klaarstaan op het juiste moment

Wij zijn er voor organisaties

Het is tijd voor verandering binnen het vrijwilligerswerk. Er zijn steeds meer mensen met minder tijd. Maak vrijwilligerswerk bij jouw organisatie aantrekkelijk. Ontvang ons maatwerk advies om een sterk vrijwilligersbeleid op te zetten.  Je krijgt inspiratie, persoonlijk advies en praktische ondersteuning bij:

  • Een sterk vrijwilligersbeleid
  • Werving en selectie
  • Trainingen voor organisaties
  • Trainingen voor vrijwilligers
  • Kansen zien en warm matchen

Nieuw: We organiseren netwerk- en themabijeenkomsten voor organisaties die met vrijwilligers werken.

We helpen jou vrijwilligers vinden, maar dan anders
Vrijwilligers vinden nieuwe stijl

Wij zijn er voor vrijwilligers

Wat wil jij?  Ga iets doen wat wat je echt leuk vindt en wat het beste in jouw leven past op dit moment. Flexibele of incidentele vrijwillige inzet? Iets nieuws leren of omscholen via vrijwilligerswerk? Wat levert het jou op? INZET078! denkt met je mee, bemiddelt en koppelt jouw wens aan de vraag van organisaties.

Zet je in en krijg er veel voor terug: nieuwe ervaringen, waardering, nieuwe contacten, voldoening, gezelligheid en eeuwige roem.

Jij staat voorop
Vrijwilliger zijn op jouw voorwaarden

Onze partnerorganisaties