Scrollen
Workshop
18 April 2024 - 09:30

Workshop vacaturetekst schrijven en INZETvoorelkaar

Tijdens deze praktische workshop krijg je gouden tips voor het schrijven van vrijwilligersvacatures. Aansluitend is er gelegenheid om vacatures te plaatsen op www.inzetvoorelkaar.nl, waarbij je ondersteuning krijgt als je vragen hebt.
Praktisch en gezellig samen aan de slag

Alle informatie op een rijtje

Datum Donderdag 18 april 2024
Blok 1 9.30 - 11.30 uur
Blok 2 11.30 - 13.00 uur
Locatie Wijkhaven De Staart
Adres Maasstraat 25 - Dordrecht
Trainer Margriet Aalberts

Blok 1

Een goede vacature bestaat uit meer dan een leuke tekst. In het eerste deel van de workshop leer je de basis van een goede vacature. Daarna ga je zelf aan de slag met begrijpelijk taalgebruik, we doen een beroep op je creativiteit én we hebben tips, tops en flops voor je. Ook bespreken we praktijkvoorbeelden, leuk om van elkaar te leren!

Blok 2

Staan jouw vacatures nog niet op inzetvoorelkaar? Dan krijg je tijdens deze workshop de gelegenheid om deze klus te klaren. Na een korte introductie van de e-matchingstool www.inzetvoorelkaar.nl ga je een account aanmaken en vacatures plaatsen. Heb je vragen, dan helpen wij ter plekke. We hebben de tijd tot 13.00 uur.

Heb je al een account op inzetvoorelkaar? Dan kijken we samen of we verbeteringen kunnen ontdekken. Neem even de tijd om de punten op de i te zetten. Ben je tevreden? Dan staat het staat je vrij om de training te verlaten. Of misschien kun je andere cursisten een handje helpen.

Doelgroep

Deze workshop is gericht op het bijspijkeren en inspireren van vrijwilligerscoördinatoren of communicatiemedewerkers.

Na deze ochtend:

  • Schrijf je opvallende vacatureteksten.
  • Ben je bekend met het online matchingsplatform INZETvoorelkaar.nl.
  • Staat je vrijwilligersvacature(s) online.

En natuurlijk beloven we dat het een gezellige ochtend wordt. Samen aan de slag is véél leuker dan alleen. Voor koffie met iets lekkers wordt gezorgd!

Inschrijven maar!

Inschrijfformulier Workshop Vacaturetekst schrijven en INZETvoorelkaar

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.