Scrollen
Event
31 December 2024 - 00:00

Flexpool vrijwillige inzet

Af en toe een klus?
Je zit nergens aan vast

Leuk!
Jouw inzet telt dubbel want je kiest alleen de klussen die jou aanspreken en ondertussen doe je iets goeds voor een ander! Je bent flexibel en je zit nergens aan vast. Je werkt steeds met een wisselend team en leert nieuwe mensen en organisaties in Dordrecht kennen.

Zo werkt het
Maximaal twee keer per maand ontvang je een e-mail van INZET078! met een oproep voor een eenmalige vrijwillige klus. Als je tijd hebt én je vindt het leuk om te doen dan kun je je aanmelden om te helpen. De klussen zijn eenmalig en gevarieerd. In onze e-mails geven we aan om welke werkzaamheden en tijden het gaat en hoe je kunt inschrijven op de activiteit. Denk aan het opknappen van een tuin of clubgebouw, het helpen bij een evenement in de stad, maar ook bijvoorbeeld het sorteren speelgoed of toegangscontroles. Het vrijwilligerswerk vindt altijd plaats in Dordrecht.

Aanmelden voor de Flexpool vrijwillige inzet is vrijblijvend en verplicht je verder tot niets. Dat kan eenvoudig door onderstaand je gegevens in te vullen. We ontvangen graag je naam, e-mailadres en telefoonnummer.

Inschrijven Flexpool vrijwillige inzet

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samen maken we Dordrecht mooier!