Scrollen
Organisatie
Zorg en welzijn

Werkvisie De Hoop – Leerwerkbedrijven

Werkvisie De Hoop biedt in Alblasserdam, Dordrecht en H.I.-Ambacht dagbesteding, werkervaring, participatie en re-integratie aan allerlei mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Door het ruime aanbod leerwerkbedrijven, 15 stuks, is er gevarieerde keuze om aan te sluiten bij mogelijkheden en interesses. Gemiddeld kan Werkvisie hierdoor 500 cli├źnten per jaar begeleiding bieden. Werken is de beste zorg en zo krijgt iedereen een eerlijke kans!

Maria: “Het print- en kopieerwerk bij De Hoop Print en Scan geeft mij kleur en uitdaging aan de daginvulling. Ik vind het leuk om mijn werk zo goed mogelijk uit te voeren. Het contact met de klanten en het administratieve gedeelte, wat erbij komt kijken, vind ik ook fijn.”

Werken is hier de beste zorg

Werkvisie de Hoop is doorlopend op zoek naar nieuwe vrijwilligers als waardevolle aanvulling bij het werk op afdelingen zoals restaurant, kantine, schoonmaak, creatief, receptie, inpak, fietsenmakerij, metaal, groen, schilders, drukkerij, meubelmakerij, onderhoud. Met oog voor de doelgroep en als stabiele ondersteuning voor de begeleider.

Wij bieden een ontspannen werksfeer en zinvolle taken binnen een enthousiast team. Vrijwilligers worden begeleid door beroepskrachten en daarnaast bieden wij een reis- en onkostenvergoeding.

Inzet kan structureel of op oproepbasis, ma-vr 9.00-16.30u

Help ons mee om waardevolle zorg te leveren!

 

Contactgegevens