Scrollen
Organisatie
Natuur en milieu

Vogelvereniging De Volière

De Volière is een vogelvereniging die hobbykwekers van volièrevogels ondersteunt met hand- en spandiensten. Wij lenen diverse soorten kooien uit, helpen bij volièrebouw en verstrekken velen soorten voer en zaden en alles wat nodig is voor de hobby. Tevens verzorgen wij vogelavonden met sprekers en iedere 4e zaterdagochtend is er een vogelbeurs met in- en verkoop van vogels.
Wij hoeven nooit te soubatten

Onze leden werken graag als vrijwilliger. Onze klusclub doet alle bouw- en verbouwwerkzaamheden. Daarnaast hebben wij een tuinwerkgroep en een inventarisgroep. Ook verzorgen wij het clubblad, de website en versturen regelmatig een nieuwsbrief. De werksfeer is zo goed dat we nooit hoeven te smeken of soubatten. Koffie en thee daar doen we het mee. Bij koud weer soep en bij warm weer iets koels. We weten gewoon niet beter, professionals zijn niet te betalen. Tijdens de medewerkersavond is er lekker eten en drinken en maken we een hoop plezier met elkaar.

Wij zijn alle woensdagen en zaterdagen open van 10.00-13.00 uur voor bezoekers van onze voerstand, maar ook voor buurtbewoners voor een gezellig praatje en een bakkie leut.

Contactgegevens

Adres Adjudant H.P. Kosterstraat 5
Postcode 3313 AM
Plaats Dordrecht
E-mailadres d.vannoort002@gmail.com
Telefoon 06-39779880