Scrollen
Organisatie
Sport en spel

Voetbalvereniging Dubbeldam

Ons primaire doel is natuurlijk om onze leden, waaronder veel jongens en meiden, lekker te laten voetballen. Zowel jeugd- als seniorenleden kunnen op hun eigen niveau hun sport beoefenen, waarbij prestatie en gezelligheid gelukkig hand in hand gaan. Het trainen, winnen en verliezen doen we met elkaar, waardoor onze leden niet alleen betere voetballers worden, maar ook veel leren op het gebied van samenwerken en tegenslagen overwinnen.
Een warme familievereniging

Bij een vereniging als Dubbeldam is voor iedereen iets te doen: van het geven van trainingen tot schoonmaken, van achter de bar staan tot het beheren van de website. Dubbeldam staat midden in de maatschappij en we kunnen altijd mensen gebruiken die ons kunnen helpen.

Hier gebeurt meer dan voetballen

Als vrijwilliger of stagiaire ben je direct onderdeel van een (h)echte vereniging en krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien en wat misschien nog wel belangrijker is om jezelf te zijn. Omdat er zoveel meer gebeurt dan alleen voetballen, kun je altijd van meerwaarde zijn voor onze vereniging.

Contactgegevens

Adres Schenkeldijk 1
Postcode 3328 LA
Plaats Dordrecht
E-mailadres secretariaat@vvdubbeldam.nl
Telefoon 06-28525219