Scrollen
Organisatie
Mens en maatschappij

Verpleeghuis De Linde – Leger des Heils

Specialistisch Verpleeghuis De Linde in Dordrecht zorgt voor een echt thuis voor volwassenen die lichamelijke en/of psychogeriatrische zorg nodig hebben in combinatie met psychi(atri)sche zorg. Veelal hebben de cliënten geen of een beperkt sociaal netwerk. In deze beschermde woonvorm krijgen ze een eigen kamer en er is 24 uur per dag verzorging en begeleiding aanwezig. De focus op geborgenheid, vertrouwdheid, veiligheid, herkenbaarheid en huiselijkheid.
Gaat hier jouw hart sneller kloppen?

Voor ons verpleeghuis zijn vrijwilligers onmisbaar. Hun inzet als bijvoorbeeld gastvrouw of gastheer op een huiskamer geeft onze bewoners het “welkom thuis”-gevoel. Maar ook het begeleiden van bewoners bij de maaltijden, een wandeling in de buurt of een afspraak bij het ziekenhuis óf het helpen bij activiteiten die we aanbieden, is een hele fijne en onmisbare aanvulling op de zorg.

Vrijwillige inzet met een mooie uitdaging

Onze vrijwilligers zetten graag hun talenten en kwaliteiten in voor onze bewoners met soms zeer complexe problematiek. Ze werken met een enorme passie en inzet! En daar zijn we super blij mee.

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van vrijwilligerswerk met een extra uitdaging? Voor iedereen is er passend vrijwilligerswerk, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Contactgegevens

Adres Bankastraat 158
Plaats Dordrecht
E-mailadres s.kleingeld@legerdesheils.nl
Telefoon 088-0655499