Scrollen
Organisatie
Media en communicatie

TIEN Plus

TIEN Plus is al meer dan 30 jaar uitgever van alle wijkkranten in Dordrecht. Niemand zit dichter op het nieuws dan de bewoners zelf. De inhoud van de krant wordt bepaald door de vrijwillige redacties.

Elke wijkkrant verschijnt gemiddeld vijf keer per jaar: huis-aan-huis, openbare afhaalplekken en op sociale media. Met een totale oplage van 294.000 kranten wordt niet alleen de buurman van de overkant betrokken bij zijn wijk, maar ook de winkeliers, scholen, organisaties, theaters, huisartspraktijken en verenigingen.

Ervaring is niet vereist, enthousiasme wél.

Meewerken aan de wijkkrant is afwisselend. Je gaat de wijk in en leert allerlei mensen kennen. Je interviewt bewoners of schrijft een achtergrondartikel. Je raakt op de hoogte van wat er speelt in een straat of buurt. En uiteindelijk vind je jouw artikel of foto keurig opgemaakt terug in de wijkkrant.

De redacties in de TIEN Dordtse wijken zijn op zoek naar enthousiaste collega’s, die het leuk vinden om artikelen te schrijven, fotograferen, de krant vorm te geven, zich in te zetten voor de eindredactie of sociale media. TIEN Plus biedt hiervoor kosteloos cursussen aan.

Contactgegevens

Adres Jacob Marisstraat 70 (De Koloriet)
Postcode 3314 TK
Plaats Dordrecht
E-mailadres tienplus@buurtwerkdordrecht.nl
Telefoon 078 750 8966