Scrollen
Organisatie
Mens en maatschappij

Stichting Voorlezen

Voorlezen is een waardevolle traditie in Nederland. De zachte kracht voor een meer geletterde, sociale en inclusieve samenleving. Stichting Voorlezen maakt zich sterk dat er aan iedereen die daar baat bij heeft wordt voorgelezen.

We lezen voor aan kinderen thuis, aan een groep kinderen in het Onderwijsmuseum en aan groepjes ouderen met dementie in verzorgingshuizen. Ook initiëren we regelmatig inspirerende voorleesevenementen. We doen dit in samenwerking met onze vrijwillige voorlezers en onze partners. De sfeer in onze stichting is energiek en creatief.

Samen een boek lezen in simpelweg fijn.

“Ik ben van betekenis én ik vind het zelf ook zo leuk”, aldus één van onze voorlezers. Heb jij ook plezier in voorlezen én in contact met anderen? Dan ben van harte welkom bij onze stichting. Je doet het vrijwilligerswerk op zelfstandige basis. Bij het ene project werk je alleen, bij het andere project werk je samen met andere voorlezers. Onze projectleiders staan voor je klaar. Zij regelen de organisatie met de partners (scholen, verzorgingshuizen), bieden workshops en bijeenkomsten aan en helpen met onverwachte situaties. De sfeer in onze organisatie is betrokken, energiek en creatief.

Contactgegevens

Adres Stichting Voorlezen heeft geen eigen kantoor
E-mailadres administratie@voorlezen.org
Telefoon 06-41362309