Scrollen
Organisatie
Sport en spel

Stichting Unie van Vrijwilligers

Bij de UVV bedenken en ontwikkelen wij allerlei projecten. Al sinds 1956! Momenteel zijn we actief met een Kledingbeurs en Zwemmen met mensen met een beperking. De opbrengst van de kledingverkoop gaat voor 50% naar degene die kleding inlevert en de andere 50% gaat naar het UVV voor de gemaakte onkosten en de ondersteuning van goede doelen. Onze hoofddoelstelling is om 'onze' 80 zwemmers een uur zwemplezier te laten beleven. Dit doen wij met een groep van 30 tot 35 vrijwilligers! Doe je mee?
Plezier brengen en ervaring halen

Voor ons project ‘zwemmen met een beperking’ zoeken wij doorlopend nieuwe geduldige, duidelijke en vriendelijke vrijwilligers. Je helpt bij het lesgeven aan jonge zwemmers of je begeleidt de ervaren watergenieter tijdens het wekelijkse uurtje zwemplezier. Ook de leerling in het voortgezet onderwijs die wil kennismaken met deze vorm van zorg is van harte welkom. Bij diverse vervolgopleidingen in de medische- of zorgwereld is zorgervaring, zoals het werken met gehandicapten, zelfs een pre in de regelmatig strenge toelating tot de vervolgopleiding. Dit is een mooie kans!

Zij waterpret, jij ervaring

Helpen bij de Kledingbeurs kan ook! We pakken met elkaar allerlei werkzaamheden beet: sorteren, prijzen, presenteren en verkopen maar!

Contactgegevens

Adres Schuttevaerkade 185
Postcode 3311 RB
Plaats Dordrecht
E-mailadres uvvdordrechtenomstreken@gmail.com
Telefoon 06 - 274 518 62