Scrollen
Organisatie
Cultuur en recreatie

Stichting Stedenband Dordrecht-Varna

De band tussen Dordrecht en Varna overbrugt heel Europa, van kust tot kust. Samen organiseren we activiteiten, brengen we mensen met elkaar in contact en maken we ieders wereld een beetje groter, door hier en daar activiteiten te organiseren op verschillende gebieden.
Ontdek Varna en vergroot je wereld!

Cultureel: Luister naar elkaars muziek, proef elkaars eten, sport samen, maak kennis met dagelijkse gewoonten. Laat je verrassen!

Zakelijk: Ontmoet nieuwe zakenpartners, vind passend personeel, expertise en vaardigheden. Wij helpen graag de perfecte match tot stand komen!

Sociaal: Onderwijsuitwisseling, het ondersteunen van sociale projecten en het uitwisselen van kennis en vaardigheden, bijvoorbeeld via meetings, workshops of een stageplek!

Verrijk elkaars wereld

Wij zijn op zoek naar:

  • Nieuwe bestuursleden die ons bestuur willen komen versterken!
  • Vrijwilligers die ons willen helpen met het verder uitwerken van culturele, educatieve, economische en sportuitwisselingen tussen Dordrecht en Varna
  • (Jonge) vrijwilligers met veel kennis van sociale media die samen met ons al onze mediakanalen willen vernieuwen en verbeteren

Actief zijn voor de stedenband is een hele leuke manier om nieuwe (werk)ervaring, vaardigheden en kennis op te doen en nieuwe mensen te leren kennen (internationale contacten). Je bepaalt bovendien zelf hoe lang je actief wilt zijn: alleen voor een concreet event of project of voor langere tijd.

Contactgegevens

E-mailadres info@dordrechtvarna.nl
Telefoon 06-18669987