Scrollen
Organisatie
Mens en maatschappij

Stichting New-Bees

NewBees gelooft in talent. In een samenleving waar iedereen de kans krijgt om talent te benutten. Waar je ook vandaan komt. Wij geloven dat elk talent uniek is en dat iedereen een bijdrage kan leveren aan de samenleving op basis van talent en gelijkwaardigheid.
Making Matches that Matter

NewBees is een organisatie, die nieuwkomers begeleidt in het vinden van een plek in de samenleving en hen praktisch ondersteunt bij hun inburgering in Nederland. We matchen nieuwkomers aan waardevolle participatie, waarbij talent en gelijkwaardigheid centraal staan.

Talent Maatwerk Gelijkheid

Voor onze nieuwe locatie in de Drechtsteden zijn wij op zoek lokale en talentvolle toppers die ons helpen bij het waarmaken van onze missie: Vrijwillig Matcher. Een toffe plek in een energieke, jonge en snel groeiend sociale onderneming. Je krijgt diverse trainingen op het gebied van coaching, (interculturele) communicatie en jobmatching en de kans om samen met een enthousiast en ervaren ‘Team Rotterdam’ nieuwkomers te begeleiden met hun inburgering. Je krijgt de kans om mee te helpen met het opzetten van een nieuwe locatie in de Drechtsteden en het implementeren van nieuwe projecten.

Contactgegevens

Adres Van Godewijckstraat 30
Postcode 3311 GX
Plaats Dordrecht
E-mailadres shahin@new-bees.org
Telefoon 06-24114840