Scrollen
Organisatie
Zorg en welzijn

Salios Het Spectrum

Salios biedt persoonlijk gerichte zorg en welzijn. Variërend van zelfstandig wonen, verpleeghuiszorg en revalidatie tot begeleiding in de laatste levensfase. We luisteren naar wensen en helpen met de best passende ondersteuning. We staan midden in de Dordtse samenleving met locaties, activiteiten in diverse wijken en met een kinderdagverblijf.
Persoonlijke aandacht geven en dankbaarheid ontvangen
zorg met aandacht, aandacht met zorg

In meerdere locaties is zelfstandig wonen in een beschutte omgeving mogelijk met (thuis)zorg nabij, zoals hulp van behandelaars, persoonsalarmering, dagbesteding en restaurants.  Wanneer meer zorg nodig is, kan iemand verhuizen naar Vreedonk of De Sterrenlanden. Binnen een huiselijke sfeer wordt diegene 24 uur per dag omringd door zorg met aandacht.

Dankzij vrijwilligers kan Salios bewoners, klanten en gasten omringen met zorg en persoonlijke aandacht. Vrijwilligers zorgen voor de extra’s, voor de gezellige momenten tijdens activiteiten, voor aanvullende zorg zoals het voorlezen van een krant of het samen buiten wandelen, voor het kopje koffie of het uitserveren van een maaltijd of de verkoop van tweedehands goederen om geld in te zamelen.

Persoonlijke aandacht geven en dankbaarheid krijgen.

De veelzijdigheid aan taken zorgt ervoor dat er voor iedereen wel een vrijwilligersrol is te vinden. Zowel binnen de verpleeghuiszorg als in de wijken waar (wijk)bewoners samen komen.

Contactgegevens

Adres Minnaertweg 4
Plaats Dordrecht
E-mailadres info@hetspectrum.nl
Telefoon 078 617 23 33