Scrollen
Organisatie
Cultuur en recreatie

Stichting Dordrecht Pride

Met de jaarlijkse Pride in de stad willen we een positieve bijdrage leveren aan de LHBTI-acceptatie en met elkaar vieren dat je in Dordrecht kan zijn wie je bent, ongeacht geaardheid.
Samen maken we Dordrecht Pride

Het festival bestaat uit een Pride-Walk, een aantrekkelijk podiumprogramma en diverse randactiviteiten zoals Trouwen voor 1 Dag. Dordrecht Pride kent inmiddels 9 succesvolle edities. Ook door het jaar heen organiseert Dordrecht Pride kleinere events of sluit ze aan bij initiatieven zoals in 2019 bij een congres in de Grote Kerk in het kader van het themajaar Synode400.

Dordrecht Pride wordt in zijn geheel georganiseerd door vrijwilligers. Ons leuke team van vrijwilligers gaat tijdens de Pride aan de slag om er samen een zo mooi mogelijk evenement van te maken. Je kan je op vele vlakken inzetten zoals decoratie, merchandise en/of begeleiding van de activiteiten. Hiervoor kunnen wij altijd nog hulp gebruiken.

Samen maken we Dordrecht Pride!

Een goed evenement vraagt om een goede voorbereiding. Juist hiervoor zijn wij nog hard op zoek naar uitbreiding van ons team. We komen graag met je in contact wanneer je het leuk vindt om mee te helpen met de organisatie van een van de onderdelen, of wanneer je het leuk vindt om ondernemers en organisaties te enthousiasmeren om mee te doen en zo samen met de stad Pride uit te kunnen dragen. Vind je het leuk om je netwerk aan te spreken of kun je goed ondernemers en fondsen aanschrijven, dan is fonds- en sponsorwerving zeker iets voor je!

Ook zijn wij op zoek naar bestuursleden, ons bestuur bestaat uit een team dat maandelijks bijeenkomt en actief meehelpt tijdens de Pride zelf. Op dit moment zijn de functies Secretaris (M/V/-) en Penningmeester (M/V/-) vacant maar ook algemene bestuursleden zijn welkom.
Wij bieden je een hele mooie ervaring om aan een bijzonder evenement mee te werken en komen regelmatig bijeen. Jaarlijks wordt er ook een leuk feestje georganiseerd alleen voor de vrijwilligers.

Contactgegevens

Adres Spuiboulevard 99
Plaats Dordrecht
E-mailadres info@dordrechtpride.nl
Telefoon 06-28225167