Scrollen
Organisatie

Stichting Debster’s Geef en Ontvang

Debster's is een organisatie die hulp biedt aan minima en gezinnen met een beperkt maandinkomen in de gehele Drechtsteden.
Samen met en voor elkaar

Wij stellen kledingpakketten samen en we organiseren allerlei activiteiten. Veel mensen weten de weg naar de Facebook-community van Debster’s te vinden. Daarom zijn wij op zoek, naar extra helpende handjes om alle kleding, spellen, persoonlijke en huishoudelijke verzorging te kunnen verdelen. Debsters is onderverdeeld in een aantal teams. Voor het sorteerteam en het uitgifteteam zijn wij momenteel op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Debsters is een laagdrempelige organisatie. Iedereen is welkom. Er is altijd oog voor jou als mens. Betrokkenheid en saamhorigheid zijn voor ons heel belangrijk! Het werk bij Debster’s is divers. Er zijn veel teams waar je aan kunt deelnemen. Je kunt je inzetten op het gebied waar jouw interesse ligt en waar jij goed in bent. Je kunt zelf kiezen hoeveel uur je wil meedoen. Werk je liever alleen, dan kun je je aanmelden als uitgiftepunt en vanuit je eigen huis zelfstandig kleding/spullen sorteren en verdelen over minima in de Drechtsteden.

Contactgegevens

Adres Soembastraat 45
Postcode 3312 HT
Plaats Dordrecht
E-mailadres info@debstersgo.nl
Telefoon 06-23314113