Scrollen
Organisatie
Mens en maatschappij

Stäk maken en meer

Een duurzaam en sociaal initiatief voor hergebruik van meubels, materialen en andere gevonden voorwerpen.
Samen zijn en samen werken

Dit zijn wij!

  • Creatief en duurzaam
  • Gelijkwaardig
  • Iedereen mag meedoen
  • Inzetten van ieders talent
  • Met en van elkaar leren

De hergebruikte meubels, materialen en voorwerpen komen veelal uit de wijk waar wij actief zijn. Gevonden op straat of bij ons afgeleverd door bewoners. We hebben een prachtige werkplaats en een textielatelier waar alle ruimte is om onze creatieve ideeën uit te werken. Voorbeelden van gemaakte producten zijn insectenhotels van o.a. oude schuttingplanken, kaartenhouders van oude tafelpoten of tassen van oude vlaggen. Daarnaast organiseren we diverse activiteiten en workshops voor jong en oud, uiteraard met het thema creativiteit en duurzaamheid.

Samen zijn en samen werken staat centraal

Binnen ons team werken veelal mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We hebben oog voor ieders talent, waardoor we de persoonlijke groei van de medewerkers stimuleren. Samen zijn en samen werken staat centraal.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor verschillende functies: van vrijwilligers in de werkplaats, gastheer/-vrouw tot vrijwilligers in het textielatelier. Wil jij onderdeel worden van een hecht team met enthousiaste collega’s? En voldoening en energie uit je werk halen door je betekenisvol in te zetten voor de wijk en de bewoners? Neem dan snel contact met ons op!

Contactgegevens

Adres De Savornin Lohmanweg 21
Plaats Dordrecht
E-mailadres contact@makenenmeer.nl
Telefoon 078-6559210