Scrollen
Organisatie
Sport en spel

Rond Uit Dordrecht

Stichting Rond Uit Dordrecht is door enthousiaste vrijwilligers opgericht om de leuke kanten van de Drechtsteden verder in beeld te brengen. Elk jaar in juni organiseren we een fietsvierdaagse. Naast de sportief-recreatieve aspecten van het fietsen heeft Rond Uit Dordrecht oog voor culturele aspecten. In elke route zijn plaatsen opgenomen die een natuurhistorische of cultuurhistorische waarde hebben. Ook zijn enkele musea in de routes opgenomen. Rond Uit Dordrecht organiseert samen met partners tevens een cultureel avondprogramma.
Helpen bij de fietsvierdaagse in de Drechtsteden
Diversiteit maakt het leuk

Naast een kernteam van 6 mensen dat de routes uitstippelt, een informatieboekje maakt en alle facilitaire zaken organiseert, zijn ook vele vrijwilligers op de dagen zelf bezig om de organisatie zo goed mogelijke in banen te leiden. Enthousiaste mensen zijn welkom om te helpen. Jong, oud, man of vrouw, diversiteit maakt het leuk!

Je leert nieuwe mensen kennen, je vergroot je netwerk en contacten. In ieder geval kun je de vier dagen gratis gebruik maken van de Waterbus, gratis meedoen met de barbecue op donderdagavond en gebruik maken van de kortingen die de deelnemers ook krijgen.

Contactgegevens