Scrollen
Organisatie
Mens en maatschappij

Petje Af Drechtsteden

Bij Petje af ontdekken nieuwsgierige kinderen uit groep 7 en 8 de wereld. Het programma biedt kansen aan kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.
Ieder kind een gelijke kans

Er zijn veel kinderen met talenten, waarbij het door hun leefsituatie niet vanzelfsprekend is dat zij weten waar ze goed in zijn en wat er allemaal mogelijk is in de wereld. Wij zijn ervan overtuigd dat de plek waar de wieg heeft gestaan, nooit de kansen in de toekomst mag bepalen.

Bij Petje af komen kinderen wekelijks in aanmerking met inspirerende rolmodellen en diverse werkvelden.

Met het praktijkgerichte programma, waarin ook het gezin wordt betrokken, ontdekken kinderen hun talenten, ontmoeten zij nieuwe mensen en ontwikkelen zij (nieuwe) vaardigheden, een positief zelfbeeld en een beter perspectief voor de toekomst.

Ieder kind een gelijke kans

Wil je iets doen om kinderen te helpen in hun ontwikkeling? Wil je bijdrage aan positiviteit in Dordrecht? Weet je uit eigen ervaring hoe het is om het niet gemakkelijk te hebben als kind? Wordt hulpcoach bij Petje af en help onze kinderen de wereld te ontdekken! Je wordt opgenomen in een geweldig team en je wordt overgoten door dankbaarheid van de kinderen. We zijn actief op drie Dordtse basisscholen op maandag- en donderdagmiddag.

En als dat nog niet genoeg hebben we ook een vrijwilligersvergoeding voor je en mag je deelnemen aan een super interessante training: Pedagogisch Tact.

Contactgegevens

E-mailadres drechtsteden@petjeaf.nl
Telefoon 088 3301122