Scrollen
Organisatie

Pauze+

We houden elke donderdag van 10.00-12.00 uur een inloopochtend voor iedereen die behoefte heeft aan een luisterend oor. Buurtgenoten en toevallige passanten: je bent welkom voor een bakkie koffie/thee en een praatje over alles wat je bezig kan houden.
Samen in de Stadspolders

We heten je welkom buiten, in onze kerktuin van de Kandelaarkerk aan het Van Eesterenplein, of binnen, als het weer wat minder is. We hebben een boekenkast waaruit je gratis kunt lenen/lezen/ruilen/geven. Er zijn boeken voor volwassenen en voor kinderen.

We merken dat er behoefte is aan deze vorm van laagdrempelig contact. We hebben ook een stilteruimte, voor wie wat diepgaander wil praten, of wil bidden of een kaarsje branden. We merken, dat onze gasten aan gewoon een luisterend oor voldoende hebben. Er zijn, inmiddels heel wat vaste gasten. Maar u/jij kan daar nog best bij. Welkom!

Onze vrijwilligers zijn afkomstig uit de kerk waarvan we het gebouw mogen gebruiken. Het is een groep van ca. 12-15 mensen, die je graag hun oor lenen en je van koffie/thee voorzien. Het is een hechte club van enthousiaste mensen. Iedereen is (volgens rooster) ongeveer één keer per maand aan de beurt. Daarnaast zijn er twee initiatiefnemers/coördinatoren, die de vrijwilligers begeleiden, plannen smeden en een paar keer per jaar een evaluatie + lunch verzorgen. Ook zijn er twee dames, die de boekenkast beheren.

Omdat de inloopochtenden een initiatief zijn van de Kandelaarkerk, worden er extern geen vrijwilligers geworven.

Contactgegevens

Adres Van Eesterenplein 230
Plaats Dordrecht
Telefoon 078 6168213