Scrollen
Organisatie
Mens en maatschappij

Opnieuw & Co

Zoek jij vrijwilligerswerk bij het allerleukste Kringloopbedrijf van de hele regio? Wij kunnen jouw inzet goed gebruiken. Opnieuw & Co maakt zich sterk voor het milieu (hergebruik), armoedebestrijding en sociale werkgelegenheid. Bij ons werken honderden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We kunnen onze doelstellingen alleen realiseren dankzij vrijwilligers.
Werkervaring opdoen en jezelf ontwikkelen
Nieuwe contacten opdoen komt altijd van pas

Als vrijwilliger ben je heel belangrijk. In de winkel ben je het visitekaartje van Opnieuw & Co. Jij zorgt ervoor dat de klant een aantrekkelijke winkel ziet, boordevol leuke spullen en een gezellige koffiecorner. Je draagt eraan bij dat de klant altijd weer met een tevreden glimlach de deur uitloopt, met onder zijn arm de mooiste kringloopvondst van de dag! Ook achter de schermen is genoeg te doen; bijvoorbeeld in een van de werkplaatsen, bij het sorteren van ingebrachte spullen of op de afdeling elektra. Er is altijd wel een mooie werkplek te vinden die bij jou en je talenten past!

Bij ons doe je waardevolle werkervaring op, krijg je een zinvolle vrijetijdsbesteding en bouw je een fijn sociaal netwerk op!

 

 

Contactgegevens

Adres Postbus 95
Postcode 3300 AB
Plaats Dordrecht
E-mailadres vacature@opnieuwenco.nl
Telefoon 078-6417945