Scrollen
Organisatie
Mens en maatschappij

Ontmoetingen Online

Ontmoetingen Online is een interactief, sociaal en digitaal platform voor mensen die min of meer aan huis gekluisterd zijn. Om wat voor reden dan ook.
Online het avontuur aangaan

‘Ontmoetingen Online’ zoekt vrijwilligers die het leuk vinden om een kleine groep deelnemers online mee op pad te nemen via een videoverbinding. Het project is bedoeld voor mensen die aan huis gebonden zijn, waardoor een uitstapje naar het museum, de natuur, of het voeren van een fijn gesprek niet altijd haalbaar is. Jij bent de avonturier die deze mensen rondleidt en de deelnemers laat beleven, ontmoeten en genieten vanuit hun huiskamer. Als vrijwilliger bij ‘Ontmoetingen Online’ zie je nieuwe ervaringen en leuke ontmoetingen tegemoet.

Jouw vrijwillige energie gaat online.

We zoeken vrijwilligers die wekelijks of elke twee weken één of twee sessies van drie kwartier kunnen verzorgen. Om je voor te bereiden op het leiden van de sessies krijg je een training.

Heb jij sociale voelsprieten en kun je overzicht houden in een gesprek? Neem contact met ons op! Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 – 12:00 uur.

Servanda Sociaal Werk maakt deel uit van De Sociale Basis, onderdeel van MEE – Vivenz.

Contactgegevens

Adres Scheldestraat 1
Postcode 3371 SV
Plaats Hardinxveld-Giessendam
E-mailadres info@servanda.nl
Telefoon 0184 61 27 71