Scrollen
Organisatie
Mens en maatschappij

Moeders Informeren Moeders – JongJGZ

Moeders Informeren Moeders (MIM) koppelt zwangeren en moeders met een eerste kindje, aan een collega-moeder uit de buurt om samen te sparren over het moederschap. Al meer dan 25 jaar in Dordt!
Andere moeders een steuntje in de rug bieden

Bij MIM spreek je één a twee keer per maand af, meestal bij de moeder thuis. Wandelen, naar de bibliotheek of mee naar de dreumesgroep kan ook. Je ondersteunt je collega-moeder en moedigt haar aan om haar weg te vinden in de zoektocht van het moederschap. Samen sparren over de verzorging en ontwikkeling van de baby en over het moederschap. De afspraken gaan door tot het kindje anderhalf a twee jaar oud is.

Met een glimlach weer naar huis

Ben jij graag dat steuntje in de rug, heb je een luisterend oor, ben je enthousiast en sta je open voor andere moeders? Dan kun je als vrijwilligster bij MIM veel betekenen voor een andere moeder. Je sluit aan bij een leuke groep vrouwen uit Dordrecht die het moederschap belangrijk vindt. Na een kennismakingsgesprek volg je een training. Daarnaast krijg je ondersteuning en begeleiding van de MIM-coördinator. Er worden diverse themabijeenkomsten en uitjes georganiseerd. Per maand krijg je een kleine onkostenvergoeding.

Contactgegevens

Adres Admiraalsplein 171
Postcode 3317 BD
Plaats Dordrecht
E-mailadres mim@jongjgz.nl
Telefoon 06 - 46642963