Scrollen
Organisatie
Mens en maatschappij

Inloophuis Helianthus

Inloophuis Helianthus is een ontmoetingscentrum voor mensen met kanker of die kanker hebben gehad en hun naasten uit Dordrecht en regio.
Een huis met een lach en een traan

Wij bieden een kopje koffie en een goed gesprek. Een plek voor contact met lotgenoten, het delen van ervaringen en voor een luisterend oor. Samen proberen we het leven weer een nieuwe dimensie te geven. We ondersteunen bij het omgaan en verwerken van klachten die de ziekte kanker of de gevolgen van de behandeling met zich meebrengen.

Luisteren, praten, plezier maken

Het inloophuis biedt een diversiteit aan creatieve en ontspannende activiteiten, verzorgd door vrijwilligers. Gastvrouwen en -heren verzorgen in de huiskamer de koffie, thee en bieden een luisterend oor. Begeleiders verzorgen activiteiten zoals yoga, schilderen, massages, gespreksgroepen en nog veel meer.

Alle nieuwe vrijwilligers krijgen de kans de basistraining van de IPSO (Landelijke belangenvereniging) te volgen. We hebben workshops voor verdere ontwikkeling en regelmatig zijn er vrijwilligersbijeenkomsten. Met kerst ontvangt iedereen een mooie attentie.

Mensen die hun kracht en mogelijkheden willen gebruiken voor de medemens, maar ook de organisatie willen ondersteunen zijn van harte welkom. Jouw inzet telt dubbel.

Wil je meer informatie, of eens kennismaken? Mail of bel: 078-7370062

Contactgegevens

Adres Singel 28
Postcode 3311 SJ
Plaats Dordrecht
E-mailadres info@inloophuishelianthus.nl
Telefoon 078-7370062