Scrollen
Organisatie
Cultuur en recreatie

Flexpool vrijwillige inzet

Heb je zin om af en toe je handen uit de mouwen te steken en iets goeds te doen voor een ander? Sluit je dan aan bij de Flexpool vrijwillige inzet voor eenmalige klussen!

Leuk!

Jouw inzet telt dubbel want je kiest alleen de klussen die jou aanspreken en ondertussen doe je iets goeds voor een ander! Je bent en blijft volledig flexibel, je zit nergens aan vast. Je werkt steeds met een wisselend team en leert nieuwe mensen en organisaties in Dordrecht kennen.

Zo werkt het

Twee keer per maand ontvang je een e-mail van INZET078! met een oproep voor een eenmalige vrijwillige klus. In onze e-mails geven we aan om welke werkzaamheden en tijden het gaat en hoe je kunt inschrijven op de activiteit. Als je tijd hebt én je vindt het leuk om te doen dan kun je je aanmelden om te helpen.

De klussen zijn eenmalig en gevarieerd. Denk aan het opknappen van een tuin of clubgebouw of bijvoorbeeld het helpen bij een evenement zoals Big Rivers, Drechtstadloop, de Avondvierdaagse etc. Het vrijwilligerswerk vindt altijd plaats in Dordrecht.

Aanmelden voor de Flexpool vrijwillige inzet is vrijblijvend en verplicht je verder tot niets.

Samen maken we Dordrecht mooier

Inschrijven Flexpool vrijwillige inzet

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Contactgegevens