Scrollen
Organisatie
Cultuur en recreatie

De Kleine Rug

Het NIVON-natuurvriendenhuis De Kleine Rug ligt op een schiereiland aan de rand van de Hollandsche Biesbosch. Nivon-huizen en terreinen zijn kleinschalige, groene accommodaties, beheerd door vrijwilligers.
Actief meewerken aan een duurzame wereld

Hier vind je rust en ontspanning door actieve recreatie. Zowel individuele gasten als groepen zijn bij ons welkom. De voormalige boerderij, die in 2001 geheel gerenoveerd is, is alleen per boot bereikbaar. De schipper zet je over in een motorvlet. Het huis met 33 bedden is bijzonder geschikt voor groepen. Naast het huis staan twee blokhutten en vier trekkershutten. Bij het huis zijn kano’s te huur. Achter het huis ligt een natuurkampeerterrein.

In de natuur, voor de natuur.

Wij gaan voor duurzaam. Werken aan duurzaamheid brengen we onder de aandacht van onze gasten. Sterker nog, we nodigen ze uit actief mee te werken aan een betere, duurzame wereld.

Bij De Kleine Rug werken vrijwillige gastvrouwen/heren, huiswachten, schippers, klussers in de grote natuurtuin. Je kunt er cursussen geven, activiteiten en bijeenkomsten organiseren. Iets voor jou? Neem contact op!

Contactgegevens

Adres Loswalweg 1-3
Postcode 3315 LB
Plaats Dordrecht
E-mailadres secr.dekleinerug@nivon.nl
Telefoon 078- 6163555