Scrollen
Organisatie
Sport en spel

D.L.T.C. Dash’35

Onze Club Dash’35, de sportiefste tennisvereniging van Dordrecht waar gezelligheid en ontspanning de bindende factor is tussen recreatie- en wedstrijdsport, bestaat al 85 jaar.
Helpen klussen op de tennisbaan

Voluit is onze naam Dordrechtse Lawn Tennis Club Dash’35. Dash betekent ‘met snelheid bewegen’. Je kunt bij ons tennissen voor de gezelligheid, maar ook als je wat meer prestatiegericht bent aangelegd, kun je je vaardigheden meten in allerlei competitievormen.

Vrijwilligers houden de club mede in stand! Wij zijn dan ook heel trots op al onze vrijwilligers. Zij helpen ons mooie groene en bloemrijke park te onderhouden en allerlei werkzaamheden op ons park verrichten, zoals tegelwerk, verbouwingen, reparaties, maar ook baanonderhoud verzorgen. Naast complimenten tussendoor bedanken wij hen jaarlijks voor hun inzet met een speciaal voor hen georganiseerde middag of avond. Daarnaast ontvangt men een korting op het lidmaatschap. Zeker voor baanonderhoud in de weekenden tijdens de competitieweken kunnen we nog wel vrijwilligers gebruiken.

Contactgegevens

Adres Monarda 1a
Postcode 3317 Hl
Plaats Dordrecht
E-mailadres secretaris@dash35.nl
Telefoon 078-6170960