Scrollen
Organisatie
Cultuur en recreatie

Big Rivers

Het Big Rivers festival is een van de grootste gratis toegankelijke evenementen van Nederland. De prachtige historische binnenstad van Dordrecht vormt het unieke decor van het festival. Ieder jaar vinden meer dan 140.000 bezoekers hun weg naar de stad en genieten van een brede programmering met meer dan 150 acts op 10 podia.

Om het festival mogelijk te maken zijn er samenwerkingen met diverse bedrijven en organisaties uit de omgeving. Er werken 150 vrijwilligers mee in de productie. Er zijn verschillende functies dus we kunnen samen op zoek naar jouw plek in het festival.

Big bigger biggest

Ben jij enthousiast, hou je van aanpakken en in bezit van een teamspirit? Dan kun je bij ons ongetwijfeld vinden wat je zoekt. Denk aan catering, transport, podiumbouw, elektra, banners, merchandise, collecte, film, fotografie, festivalbureau en het maken van decoratie tijdens het festival.

Wat krijg je ervoor terug

Een supergezellige week, het maken van nieuwe leuke contacten, catering tijdens je shift, leuke ‘keep in touch dates’ door het jaar heen en je mag je mooie crewshirt houden.

Contactgegevens

Adres Spuiboulevard 220
Postcode 3311 GR
Plaats Dordrecht
E-mailadres vrijwilligers@bigrivers.nl
Telefoon 078-6144182