Scrollen
Organisatie
Mens en maatschappij

4Watoto

4Watoto zet zich in om de weeskinderen van Goma in Oost-Congo van een thuis te voorzien. Kinderen die dakloos zijn of als oorlogsslachtoffers uit omringende dorpen door de straten zwerven willen wij een plek geven. Een thuis waar zij gezond kunnen eten, spelen, leren en zich bovenal veilig kunnen voelen.
Ontwikkel een kijk op de wereld

Wij willen ervoor zorgen dat de meest kansloze kinderen de meest kansrijke kinderen worden. Weeskinderen komen niet altijd terecht op een plek waar zij de kansen krijgen om zich te ontwikkelen. Stichting 4Watoto wil zorgen dat kinderen in weeshuizen weer écht kind en écht zichzelf kunnen zijn. Dit houdt in: “Onbezorgd spelend en lerend de wereld ontdekken.”

Wij geven de jeugd in Nederland de kans om een positieve bijdrage aan de wereld te leveren en daarnaast werkervaring op te doen binnen het vakgebied waar hij/zij interesse in heeft, binnen een organisatie waarin ze de vrijheid krijgen om op hun eigen manier ideeën uit te werken.

Jeugd vergroot elkaars kansen

De jeugd in Dordrecht zet iets neer voor de jeugd in Congo waarbij er een wisselwerking komt waardoor beide kanten groeien.

Ben je energievol en sta je open om te leren? Wij bestaan nu vooral uit studenten, maar ieder mens is student dus voel je welkom! Over functies praten wij pas na een eerste ontmoetingsgesprek, juist omdat we graag mensen echt hun eigen ding willen laten uitvoeren.

Bekijk onze website en neem contact op via contact@4watoto.com! Welkom!

Contactgegevens

Adres Stevensweg 26
Postcode 3319 AK
Plaats Dordrecht
E-mailadres contact@4watoto.com
Telefoon 06-37142128