Dordtpas

Vrijwilligers zijn het goud van je organisatie
Dordtpas

Over de Dordtpas

De Dordtpas is te koop voor 40 euro voor alle Dordtenaren. Met deze pas krijg je hoge kortingen (tussen de 20 en 100%)  op culturele, sportieve, recreatieve en educatieve activiteiten. Bijvoorbeeld gratis naar het museum, de bioscoop en toeristische attracties. Of denk aan korting op een theatervoorstelling, een bibliotheek abonnement of een dagtochtje.

Vrijwilligers krijgen 50% korting!

Vrijwilligers hebben een streepje voor in Dordrecht: zij betalen slechts 20 euro voor de pas. De gemeente Dordrecht betaalt de andere helft en wil vrijwilligers zo bedanken voor hun inzet.  De kortingscodes kunnen worden aangevraagd door (erkende) vrijwilligersorganisaties in Dordrecht. Hieraan zijn géén kosten verbonden.

Bestellen van de kortingscodes

Dordtse organisaties die met vrijwilligers werken, kunnen de hiervoor benodigde codes bestellen door een mailtje te sturen naar info@inzet078.nl o.v.v. naam van de organisatie, naam en telefoonnummer van een contactpersoon en het aantal benodigde codes. Hieraan zijn voor de organisatie géén kosten verbonden. Je ontvangt de codes dan per mail. Hiermee bestellen en betalen de vrijwilligers zelf de pas.

Voorwaarden

Er zijn 3 voorwaarden om in aanmerking te komen voor de vrijwilligerskorting:

  • Het vrijwilligerswerk betreft het verrichten van activiteiten met een maatschappelijk doel, in georganiseerd verband en zonder arbeidsovereenkomst
  • De vrijwilliger zet zich in voor minimaal gemiddeld 4 uur per week (of minimaal 100 uur per jaar)
  • Het vrijwilligerswerk vindt plaats in Dordrecht

Bestellen van de Dordtpas

Heb je de codes al? Dan kun je de pas via de button hieronder bestellen: (Let op: klik eerst eerst op het linkje: ‘vul je  vouchercode in’)

Dordtpas bestellen

Meer weten? Bekijk de veelgestelde vragen of bel 078-2063002

Onze partnerorganisaties