Dordtpas

Vrijwilligers zijn het goud van je organisatie
Dordtpas

Waardeer vrijwilligers met de Dordtpas

Het geven van een Dordtpas is een mooie manier om je vrijwilligers te bedanken en te waarderen. Dordtse organisaties kunnen voor hun vrijwilligers de pas aanschaffen met 50% korting (normale prijs €40,-).

Over de Dordtpas

De Dordtpas is een initiatief van gemeente Dordrecht. Het is een voordeelpas voor iedereen die meer wil beleven in en om Dordrecht. Met de pas kan, gratis of met hoge korting, meegedaan worden aan allerlei culturele, recreatieve en sportieve activiteiten. Bijvoorbeeld gratis naar het museum, de bioscoop en toeristische attracties. Of denk aan korting op een theatervoorstelling, een bibliotheekabonnement of een dagtochtje.

Voorwaarden

Er zijn 3 voorwaarden om in aanmerking te komen voor de korting van 50% voor vrijwilligers:

  • Het  vrijwilligerswerk betreft het verrichten van activiteiten met een maatschappelijk doel, in georganiseerd verband en zonder arbeidsovereenkomst
  • De vrijwilliger zet zich in voor minimaal gemiddeld 4 uur per week (of minimaal 100 uur per jaar)
  • Het vrijwilligerswerk vindt plaats in Dordrecht

Aanvraag vouchercodes voor vrijwilligers

Wil je een Dordtpas aanschaffen voor je vrijwilligers? Stuur dan een e-mail naar info@inzet078.nl en vermeld het aantal passen. Wij checken jouw aanvraag namens de gemeente Dordrecht en zorgen dat deze verder verwerkt wordt. Voor de aanvraag hebben wij de volgende gegevens nodig:

  • Naam organisatie
  • E-mailadres contactpersoon
  • Aantal passen

Als de aanvraag is goedgekeurd krijg je eerst een factuur van gemeente Dordrecht. Na betaling ontvang je vouchercodes. Met deze codes kunnen vrijwilligers de pas aanvragen via de website dordtpas.nl.

Dordtpas bestellen

Meer weten? Bekijk de veelgestelde vragen of bel 078-2063002

Onze partnerorganisaties