Scrollen
Workshop
23 September 2024 - 09:30

Workshop Basiskennis Gastvrijheid

Een goede gastheer- of vrouw geeft je het gevoel dat je welkom bent, dat je je verhaal kwijt kunt en je thuis voelt. Maar hoe doe je dat? Tijdens deze leuke workshop leer je de fijne kneepjes van het vak.
Hoe word je een goede gastheer of gastvrouw

Alle informatie op een rijtje

Datum 23 september 2024
Tijd 9.30 - 11.30 uur
Locatie Wijkhaven De Staart
Adres Maasstraat 25 Dordrecht
Trainer Caroline van der Mijle

Wat gaan we doen?

Tijdens deze workshop leer je hoe je gasten ontvangt, hoe je zorgt voor een aangenaam verblijf en hoe je weer afscheid neemt. Je leert hoe je een praatje aanknoopt en hoe je de gasten met elkaar in contact kunt brengen. Hoe creëer je een fijne sfeer en wat doe je als gasten ongewenst gedrag vertonen?

Je krijgt handige tips over wat je kunt doen als het even heel druk is, of als er juist niet zoveel gasten zijn. Ook besteden we aandacht aan het gezellig maken van de ruimte, ook als er weinig of geen geld en middelen zijn. Samen met je mede cursisten deel je tips, ervaringen en kennis.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop is bedoeld voor vrijwilligers die als gastheer/vrouw (gaan) werken. Bijvoorbeeld bij een zorgorganisatie, in een kantine, achter een balie of receptie.

Je hoeft niets mee te nemen en niets voor te bereiden. We gaan praktisch aan de slag en oefenen verschillende gesprekstechnieken. Je gaat naar huis met een hoofd vol inspiratie en handige tips hoe jij elk bezoek voor je gasten tot een fijne ervaring kunt maken.

Inschrijven Workshop

Inschrijfformulier Workshop Basiskennis Gastvrijheid

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.