Scrollen
Workshop
22 May 2024 - 19:15

Workshop Beter fotograferen met je smartphone

Mooie foto's werken als een visitekaartje en dragen bij aan een positief imago van je organisatie. Volg deze workshop waarbij je voortaan met de minste inspanning het maximale uit je smartphone haalt.
Kijk anders en maak betere foto's

Alle informatie op een rijtje

Datum woensdag 22 mei 2024
Tijd 19.15 - 21.15 uur
Locatie Wijkhaven De Staart
Adres Maasstraat 25
Trainer Margriet Aalberts

Doel

Één beeld zegt meer dan 1000 woorden. Wil jij voor de website en social media van jouw organisatie nu eens écht goede foto’s? Slim, want mooie foto’s dragen bij aan een positief imago van je organisatie. Margriet vertelt vanuit haar marketing achtergrond wat goede foto’s opleveren bij het presenteren van je organisatie en het werven van vrijwilligers.

Wat gaan we doen?

Na de introductie van Margriet gaan we met een foto-opdracht op pad. We maken binnen en buiten foto’s waarbij je nieuwe inzichten krijgt over de techniek, de beste standpunten en het beste licht. Ook krijg je tips over het gebruik van een gratis fotobewerkingsprogramma en een klein lesje over privacy.

Doelgroep

De workshop is ontwikkeld voor o.a. (communicatie) vrijwilligers, vrijwilligerscoördinatoren en/of bestuursleden van Dordtse vrijwilligersorganisaties. Neem gerust iemand mee, twee weten meer dan één. Wil je weten of het niveau van de training voor jou geschikt is of heb je andere vragen, bel de trainer Margriet op 06-46607646.

Inschrijven maar!

Inschrijfformulier Workshop Beter fotograferen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.