Uitreiking Dordtse Vrijwilligersprijs 2019

Jaarlijks zetten we samen met de gemeente Dordrecht vijf organisaties die met vrijwilligers werken in het zonnetje. De Dordtse Vrijwilligersprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een instelling, organisatie of groep die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor het vrijwilligerswerk. De hoofdprijs ging dit jaar naar Speeltuin Oosterkwartier.

Bij het kiezen van de winnaars wordt  gelet op de maatschappelijke betekenis van het werk en hoe goed de organisatie voor haar vrijwilligers zorgt.

De gemeente en INZET078! willen met de prijs vrijwilligers belonen voor hun inzet en bijdrage aan de Dordtse samenleving. Er is een hoofdprijs van 2500 euro, een bedrag van 1500 euro voor de tweede plaats en voor de derde plaats is een bedrag van 1000 euro. Daarnaast zijn er ook nog twee aanmoedigingsprijzen van 250 euro.
In 2019 werd de Dordtse vrijwilligersprijs gewonnen door Speeltuin Oosterkwartier. De tweede prijs ging naar Moeders Informeren Moeders en de derde prijs naar de aar de Unie van Vrijwilligers met het project ‘Zwemmen met Gehandicapten’
De aanmoedigingsprijs ging naar het Vrij Kindertheater Dordrecht en vrijwilligers van Molen Kyck over den Dyck. 

Lees hier wat de Dordtse media erover schreven: 

In de Buurt:  Dit zijn de winnaars van de Dordtse vrijwilligersprijs 2019 

Dordrecht.net: Zaterdag 7 december reikte wethouder Peter Heijkoop de vrijwilligersprijs 2019 uit

RTVDordrecht: Speeltuinvereniging Oosterkwartier winnaar vrijwilligersprijs 2019

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Contact

Voor vragen kan je altijd contact opnemen met INZET078!

 

Participanten