Wij zijn er voor jou als vrijwilliger!

Ben je vrijwilliger of heb je zin om vrijwilligerswerk te gaan doen? Bij INZET078! kun je terecht voor leuke vacatures en advies op maat: welke vrijwilligerswerk past bij jou? Ook met andere vragen over vrijwillige inzet helpen we je graag.

Uit vrijwilligerswerk haal je veel positiefs, zoals waardering en nieuwe contacten. Natuurlijk doe je dit niet alleen voor jezelf; met jouw inzet maak jij het verschil voor de ander én voor de stad! Jouw inzet telt dubbel.

Wij zijn er voor jullie als organisatie

INZET078! ondersteunt ook organisaties die met vrijwilligers werken. Dit doen we door het geven van informatie, advies en praktische ondersteuning bij:

  • Werving en selectie
  • Vrijwilligersbeleid
  • Vrijwilligersovereenkomsten
  • Trainingen (voor organisaties en vrijwilligers)

INZET078! is er, als centrum vrijwillige inzet, voor alle Dordtenaren. Wij koppelen (potentiële) vrijwilligers aan organisaties, en informeren, adviseren en ondersteunen beide groepen. We maken ons sterk voor een passend aanbod voor iedereen. Vast, flexibel, langdurig, projectmatig; vrijwilligerswerk is er in alle soorten en maten. Wij zoeken naar de juiste match tussen organisatie en vrijwilliger.

Wie zijn wij?

ContourdeTwern, MEE Plus en Vivenz zijn bestuurlijke partners binnen INZET078!. Zij werken intensief samen met de Bibliotheek AanZet, Stichting ANDERS en Stichting MBO Dordrecht. Ook andere partijen kunnen zich aanmelden.
Frank Horemans, Karin Bakker en Caroline van der Mijle zijn adviseurs voor INZET078!. Zij zijn voor zowel vrijwilligers als organisaties het eerste aanspreekpunt .

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Contact

Voor vragen kan je altijd contact opnemen met INZET078!

 

Participanten