Scrollen
Organisatie
Cultuur en recreatie

Vila Kakelbont – vrij kindertheater

Theater Villa Kakelbont geeft vrij theater aan kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud. Kinderen komen bij ons elke woensdagmiddag samen om zich te verkleden, op te maken en zelf hun eigen theaterstukjes te verzinnen en tot uitvoer te brengen.
Hier kan ieder kind creatieve talenten ontwikkelen

De kinderen zijn helemaal vrij om aan dit alles zelf invulling te geven, wat ze natuurlijk fantastisch vinden! De theatermakers komen zo allemaal tot hun recht in een fantasiewereld waar alles kan en mag!

Wij hebben ervoor gekozen met vrijwilligers te werken omdat wij een theaterclub zijn waar mensen voor een laag bedragĀ  hun kind kunnen laten deelnemen aan de lessen. Voor ons is het heel belangrijk dat de vrijwilliger matcht met de doelgroep die wij binnen hebben, alsmede goed met kinderen om kan gaan.

Lekker vrij opgaan in fantasieland

We hebben te maken met een bijzondere groep creatieve vrijdenkers wat wij heel graag stimuleren op een positieve manier. Zodoende is een raakvlak hebben met creativiteit, kinderen en groepsdynamica een must.

Binnen ons team heerst momenteel een veilig en open werkklimaat. Wij bieden de juffen en meesters een werkplek alwaar zij gestimuleerd worden om hun eigen talenten op het gebied van creativiteit en lesgeven verder te ontwikkelen.

Contactgegevens

Adres Bosboom-Toussaintstraat 67
Postcode 3314 GB
Plaats Dordrecht
E-mailadres S.franken@rotterdam.nl
Telefoon 06-15367341