Scrollen
Organisatie
Cultuur en recreatie

Project Spoorzone

Project Spoorzone transformeert Dordrecht. Met een politiek statement op het cultuurbeleid stelden wij dat er meer focus moet zijn op verbreding van het cultuuraanbod met name gericht op jongeren. Meer ruimte voor Urban & Street Arts, Electronic Music & Techculture.
Jongerencultuur in Dordrecht laten bruisen

Ons eerste wapenfeit is het internationale streetart festival Meeting of Styles wat gedurende de maand augustus meer dan 1400m2 beton in de Spoorzone transformeert to street-art gallery. Daarnaast runnen wij projecten waarbij we nieuwe Dordtse makers op het podium zetten. We willen bestaande scenes versterken en verbinden en werken samen om Dordrecht te laten bruisen.

Meer ruimte voor Urban & Street Arts, Electronic Music & Tech culture.

Voor evenementen zoeken we mensen die het leuk vinden om handen uit de mouwen te steken en/of lief te lachen. Spierballen die kunnen helpen of hosts die de toeschouwers begeleiden. (Inclusief T-shirt, eten, drinken, gezelligheid en meer..) Voor onze organisatie zelf staan we open voor van alles. Van promoters tot planners en producenten of wat je talent ook is. We zijn een jonge organisatie en ons doel (Dordrecht tof maken) is breed, dus is er veel te doen!

Stuur ons een e-mail met wat jou tof lijkt om te doen, dan nemen wij contact met je op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Contactgegevens

Plaats Dordrecht
E-mailadres info@projectspoorzone.nl