Scrollen
Organisatie
Natuur en milieu

Kwekersgilde

Kwekersgilde Urban Farm staat voor het maken van een positieve impact op mens, dier, milieu en onszelf, iedere dag weer! Het verrichten van circulaire, regeneratieve landbouw in een (hyper)lokale stedelijke omgeving is onze drijfveer.
Reduce, Replace, Re(de)fine

Door ons eigen mantra te volgen: ‘Reduce, Replace, Re(de)fine’, is Kwekersgilde op een continue reis om “afval” om te zetten in producten, diensten en lesmateriaal. Tijdens dit proces verbinden we mensen met hun voedsel en elkaar. Kwekersgilde wil inspireren en ondersteunen bij de overgang van voedselketen naar voedselweb dat zoveel mogelijk reststromen op een duurzame manier verwerkt.

Wow, circulaire landbouw in onze stad!

Ben jij die maatschappelijk betrokken vrijwilliger die graag letterlijk en figuurlijk zijn handen uit zijn mouwen steekt? Wil jij meewerken aan het transformeren naar een nieuwe soort economie? Dan zoekt Kwekersgilde jou!

Kom ons ondersteunen op de urban farm in Dordrecht en leer hoe wij “afval” omzetten in mooie producten en diensten. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen ondersteunen met onze kweek en het ophalen van koffiedik. We zijn een kleinschalige en flexibele organisatie met een informele sfeer die graag zijn kennis deelt en je voorbereidt op de toekomst!

Contactgegevens

Adres Nieuwstraat 12-18
Plaats Dordrecht
E-mailadres patrick@kwekersgilde.nl
Telefoon 06-41433711