Bestel het Beweegboekje

30 april 2020

Beweegboekje gaat als een lopend vuurtje door Dordt

Helaas! Inmiddels is ook de tweede druk van het boekje helemaal op. Heb je toch interesse, stuur dan een mailtje naar info@inzet078.nl

Hoe kun je je tijdens deze corona periode toch vrijwillig inzetten? Nou zo: Sportcoach en vrijwillige inzetter Annemijn dan de Ree maakte een ‘beweegboekje’  voor ouderen. Het staat boordevol oefeningen die je veilig thuis kunt doen om lichamelijk fit te blijven.
INZET078! zocht er een vormgever en drukker bij en sponsorde de kosten. En zo vlogen er binnen een week 2500 boekjes de deur uit. Via de coronahulporganisatie Licht voor Dordt en via tientallen Dordtse vrijwilligersorganisaties, werd het boekje verspreid onder ouderen.

Ook bestellen?
Er is alweer een nieuwe oplage gedrukt. Ze zijn gratis te bestellen bij INZET078! door ons even te bellen of te mailen: (078) 206 30 02 | info@inzet078.nl

 

Op donderdag 30 april overhandigde Annemijn het boekje aan de wethouders Piet Sleeking en Rik van der Linden. Zij deed dat bij het tijdelijke stiltecentrum dat Licht voor Dordt heeft opgericht op de parkeerplaats tegenover het Albert Schweitzer ziekenhuis.

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Contact

Voor vragen kan je altijd contact opnemen met INZET078!

 

Participanten