Scrollen
Workshop
27 November 2023 - 00:00

Workshop Wat te doen met pensioen

In één gezellige ochtend of middag hopen we u te inspireren om van uw pensioen een mooie tijd te maken. Deze workshop is gericht op het ontdekken van leuke bezigheden, interessante cursussen en allerlei activiteiten. Iedereen van 60 plus is welkom.

Alle informatie op een rijtje

Datum 27 november 2023
Tijd 10.00 - 12.00 uur
Locatie Cultureel Centrum Sterrenburg
Adres Dalmeyerplein 10

Tijdens deze workshop geven we informatie over de vele mogelijkheden die er na uw pensioen gerechtigde leeftijd zijn. Als ‘succesvol’ gepensioneerde, kunt u gaan doen wat u leuk vindt op een moment dat u daar tijd voor heeft. Helemaal van deze tijd: flexibel en vrijblijvend. U kunt bijvoorbeeld iets nieuws leren of u inzetten voor een doel dat u altijd al belangrijk vond, maar waar u nooit tijd voor had.

Samen met Humanitas Rotterdam heeft INZET078! (het centrum voor vrijwillige inzet in Dordrecht) deze workshop ontwikkeld. Met behulp van een persoonlijke talentscan brengen we in beeld wat uw (verborgen) talenten en vaardigheden zijn, en waarmee u uw toekomst waardevol kan invullen op een manier die bij u past.

Leuke dingen doen

Ook zijn er op deze ochtend gepensioneerden aanwezig die uit eigen ervaring hun successen vertellen en uw eventuele vragen graag beantwoorden. Er is informatie voorhanden waarmee u direct aan de slag kunt. Denk aan inschrijflijsten voor interessante cursussen, een agenda met activiteiten in Dordrecht en vrijwilligersvacatures. De workshops worden kosteloos aangeboden en zijn geheel vrijblijvend.

U gaat naar huis met inspiratie, niet met verplichtingen!

Inschrijven maar!

Inschrijfformulier Workshop Wat te doen met pensioen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.