Scrollen
Workshop
30 June 2022 - 13:30

Workshop Gesprekstechnieken

Vrijwilligerscoördinatoren en bestuursleden komen soms voor pittige uitdagingen te staan. Hoe spreek je iemand aan op ongewenst gedrag?
Jouw uitdaging voor morgen

Alle informatie op een rijtje

Datum Donderdag 30 juni
Tijd 13.30 - 16.30 uur
Locatie Wijkhaven
Adres Maasstraat 25
Training Verzorgd door Luistergoud

Wat is een goede manier om te bemiddelen bij een ruzie of een conflict? En hoe kun je goed luisteren naar je vrijwilligers? Volg deze training en voer voortaan gesprekken met meer zelfvertrouwen en met een bevredigend resultaat.

Met behulp van de Cirkel van Leary (de relatieroos) kijken we terug op de gevoerde gesprekken. Wat was het gedrag? Wat was de onderlinge relatie van de gesprekspartners? Wat gebeurde er nu precies? En… kan het ook anders? Met kennis van dit interactiemodel kun jij straks het communicatieverloop analyseren.

Na deze bijeenkomst begrijp je beter wat er gebeurt in een relatie. Door dit inzicht kun je het gedrag van de ander én van jezelf beter begrijpen en kun je beter inspelen op het gedragsniveau. Zo kun je bijdragen aan verbetering van de communicatie met een ander.

In deze workshop krijg je handvatten voor een nieuw en andersoortig gesprek. We spelen én onderzoeken gesprekken met bijvoorbeeld die dominante buurman, dat passieve maatje of je opstandige puber. Je leert hier weer op een frisse manier naar je eigen gedrag te kijken.

Aan de orde komen:
– Communicatie typologieën
– Wat is aanvullend gedrag?
– Wat is spiegelbeeldig gedrag?
– Jouw uitdagingen voor morgen

Deze training wordt verzorgd door Luistergoud.

Schrijf je meteen in

Inschrijfformulier Workshop Gesprekstechnieken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.