Scrollen
Evenement
7 December 2020 - 20:00

Dordtse Vrijwilligersprijs 2020

Een publieksprijs, nieuwe thema’s, hoger prijzengeld en spanning tot het laatste moment. Doe mee met de Dordtse Vrijwilligersprijs nieuwe stijl.

Alle informatie op een rijtje

Inschrijven vóór 7 oktober 2020
Stemmen van 8 oktober t/m 7 november 2020
Online uitreiking 7 december 2020

Voor organisaties is het aantrekkelijk om mee te doen. Vertel bij je inschrijving wat de meerwaarde van jouw vrijwilligersbeleid is. De enige voorwaarde die we stellen is dat de toegevoegde waarde van vrijwilligers cruciaal is om het hoofddoel van de organisatie, het project of het burgerinitiatief te behalen.

Vergeet niet om ramen te zemen

Dordtenaren gaan stemmen! Dus veeg het stoepie, zeem de ramen en werk de website bij met de laatste vacatures! De komende maanden meedoen betekent meer zichtbaarheid, meer naamsbekendheid en een goede kans dat nieuwe vrijwilligers aanhaken!

Dit jaar kan iedereen interactief deelnemen aan de livestream meeting. Er is live muziek, een babbelbox, een aanelkaarprater van presentaties en iets lekkers bij je zelfgezette koffie. We gaan er, ondanks alle coronatoestand die roet in een feestavond gooit, gewoon een tof en spannend uur van maken. Genomineerden krijgen vooraf geen bericht dus de winnaars worden echt pas op deze avond bekend gemaakt!

Er zijn drie prijzen van € 2000,- :

  • Passieprijs: voor een organisatie met een grote maatschappelijke impact
  • Talentenprijs: voor een organisatie die zich profileert door te richten op het ontwikkelen van talenten van vrijwilligers.
  • Publieksprijs: de meeste Dordtse stemmen gelden

Er is een geldbedrag van € 1000,-

  • Aanmoedigingsprijs: voor de startende organisatie met inspirerende toekomstplannen.

Pitchen dus! Die gelegenheid krijg je op het Vrijwilligersprijs inschrijfformulier. Doe je best!