Scrollen
Evenement
7 December 2021 - 19:00

Dordtse Vrijwilligersprijzen 2021

Tot 1 november kunnen alle Dordtse vrijwilligersorganisaties zich inschrijven voor de Vrijwilligersprijzen 2021.

Nieuw!

- Kies vooraf één van de drie vakjury-prijzen
- Stuur vrijblijvend een promotiefilmpje

Alle informatie op een rijtje

Inschrijving vóór 1 november 2021
Prijsuitreiking 7 december 2021

Denk goed na op welke prijs je de grootste kans maakt want je mag natuurlijk maar één prijs kiezen 😉. (Organisaties die na 2016 een prijs hebben gewonnen mogen pas na 5 jaar weer meedoen, meer kleine lettertjes hebben we niet)

Passieprijs € 2.000,-

De Passieprijs gaat naar een organisatie die (de naam zegt het al) met passie en gedrevenheid impact heeft bij hun doelgroep in de Dordtse samenleving. Waarmee maakt deze organisatie écht verschil? Wat is er zo speciaal aan deze ‘club’?

Inschrijfformulier Passieprijs
Talentprijs € 2.000,-

De Talentprijs is bestemd voor een organisatie die zich het beste richt op talentontwikkeling van vrijwilligers. Binnen deze organisatie zijn vernieuwende manieren ontwikkeld waarmee vrijwilligers maximaal de ruimte krijgen om te doen of te ontdekken waar ze goed in zijn. En natúúrlijk krijgen ze volop de kans om kennis en vaardigheden te ontwikkelen.

Inschrijfformulier Talentprijs
Aanmoedigingsprijs € 1.000,-

De Aanmoedigingsprijs is voor een startende organisatie of initiatief uit 2020 of 2021 met inspirerende toekomstplannen en vernieuwende ideeën voor de Dordtse samenleving.

Inschrijfformulier Aanmoedigingsprijs
Publieksprijs € 2.000,-

Iedere deelnemende organisatie maakt kans op de Publieksprijs: alle Dordtenaren mogen in november hun stem uitbrengen en de meeste stemmen gelden! Meer info volgt na inschrijving.

Bekendmaking prijzen

Iedereen is bij inschrijving genomineerd. Winnaars worden tijdens de feestavond op 7 december bekend gemaakt! Het blijft dus spannend tot het laatste moment.

En nu?

  1. Overleg met je achterban voor welke prijs jullie gaan strijden 😉
  2. Lees het inschrijfformulier alvast een keer door
  3. Bedenk en schrijf een spetterende pitch
  4. Lees de 10 tips voor het maken van een eenvoudig promotiefilmpje
  5. Vul het formulier in en verzend vóór 1 november 2021
  6. Pak de jury en het Dordts publiek hélemaal in.

Succes!

Wel even het stoepje vegen

Dordtenaren gaan stemmen! Dus veeg de stoep, zeem de ramen en werk de website bij met de laatste vacatures! De komende maanden meedoen betekent meer zichtbaarheid, meer naamsbekendheid om nieuwe vrijwilligers te werven!

Prijsuitreiking en vrijwilligersfeest 7 december

Trek je deftige pakkie maar alvast uit de kast. Locatie en details volgen, maar reken op een mooi feestje met bier en bitterballen! Live of online of een combinatie van beiden. We maken het in beide gevallen mogelijk dat HEEL Dordt kan meegenieten.