Scrollen
Training
16 January 2023 - 19:00

Training Binden & Boeien bestuursleden

Hoe haal je nieuwe bestuursleden binnen en hoe hou je ze vast? Daarover gaat deze training waarbij we het echt over een andere boeg gooien.

Alle informatie op een rijtje

Maandag 16 januari van 19.00 - 21.30 uur
Maandag 30 januari van 19.00 - 21.30 uur
Vrijdag 24 februari van 14.00 - 15.30 uur
Locatie Wijkhaven de Staart - Maasstraat 25 in Dordrecht

Herkenbaar?

Bestuursvacatures worden niet opgevuld, zittende bestuursleden lopen op hun tandvlees, willen graag versterking of het stokje overdragen. Gebeurt dit niet snel, dan bestaat de kans dat ook zij uiteindelijk opstappen. Er moet dus iets gebeuren!

Voor wie?

De training is bedoeld voor bestuursleden en coördinatoren van stichtingen en verenigingen in Dordrecht.

Een andere boeg

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Daarom hebben we met een ‘denktank’ van ervaren en startende bestuursleden bedacht hoe die ‘andere boeg’ eruit zou moeten zien. Op basis van verrassende en interessante inzichten hebben we deze training in elkaar gezet.

Parallel aan de training ‘Binden en boeien van bestuursleden’ loopt de training ‘Besturen kun je leren’. Deze training is bedoeld voor vrijwilligers die een bestuursfunctie overwegen.

Beide trainingen eindigen met een netwerkbijeenkomst op vrijdagmiddag 24 februari waarbij we vraag en aanbod aan elkaar koppelen. Deelname levert je dus niet alleen praktische handvatten en inzichten op, maar met een beetje geluk ook nieuwe bestuursleden!

Kosten?

De training is gratis voor vrijwilligersorganisaties, verenigingen en stichtingen uit Dordrecht. Dit hoort bij onze passie om Dordtse organisaties zo goed mogelijk te ondersteunen. We verwachten van jou dat je serieus nadenkt over je deelname, als je je opgeeft rekenen we op je komst.

Inschrijven maar!

Inschrijfformulier Training Binden & Boeien bestuursleden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.