Scrollen
Training
15 February 2023 - 19:00

Training Besturen kun je leren

Heb jij een hart voor je club, een flinke portie idealen en zin om mee te denken?

Alle informatie op een rijtje

Woensdag 15 februari 2023 van 19.00 - 21.00 uur
Woensdag 1 maart 2023 van 19.00 - 21.00 uur
Woensdag 15 maart 2023 van 19.00 - 21.00 uur
Vrijdag 24 maart 2023 van 13.30 - 16.00 uur
Locatie Wijkhaven de Staart - Maasstraat 25 in Dordrecht

Speciaal voor mensen die willen onderzoeken of het leuk is om de touwtjes van een vrijwilligersorganisatie in handen te hebben, hebben we een leuke training ontwikkeld. Ook voor kandidaat bestuursleden die aan het begin van hun avontuur staan en voor bestuurders die hun kennis willen opfrissen is deze training super nuttig.

Wat gaan we doen?

In drie bijeenkomsten leer je alles over het besturen van een (vrijwilligers)organisatie. Alle zaken uit de praktijk komen aan bod. Naast overdracht van kennis leer je hoe je er voor jezelf een leuke en uitdagende functie van kan maken. Er is interactie en voldoende ruimte voor eigen inbreng. Laat jij een frisse wind waaien na deze inspirerende training?

Netwerken 2.0

De driedelige training wordt afgesloten met een netwerkevenement. Daarbij krijg jij als (aspirant) bestuurder de kans om kennis te maken met verschillende Dordtse organisaties die kort iets vertellen over bestuursfuncties in de praktijk. We willen hiermee het oriënteren naar een bestuurstaak en het uitwisselen van ervaringen zo gemakkelijk mogelijk maken.

Kosten?

Wij betalen deze training en daarom willen we je vragen om serieus na te denken over je deelname. Als je je opgeeft rekenen we op je komst. Óp naar een waardevolle training!

Inschrijven maar!

Inschrijfformulier Training Besturen kun je leren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.