Scrollen
Training
18 January 2023 - 19:00

Leergang Besturen kun je leren

Heb jij een hart voor je club, een flinke portie idealen en zin om mee te denken?

Alle informatie op een rijtje

Woensdag 18 januari 2023 van 19.00 - 21.00 uur
Woensdag 1 februari 2023 van 19.00 - 21.00 uur
Woensdag 15 februari 2023 van 19.00 - 21.00 uur
Vrijdag 24 februari 2023 van 14.00 - 15.30 uur

Speciaal voor mensen die willen onderzoeken of het leuk is om de touwtjes van een vrijwilligersorganisatie in handen te hebben, hebben we een leuke leergang ontwikkeld. Ook voor kandidaat bestuursleden die aan het begin van hun avontuur staan en voor bestuurders die hun kennis willen opfrissen is deze training super nuttig.

Wat gaan we doen?

In drie bijeenkomsten leer je alles over het besturen van een (vrijwilligers)organisatie. Van beleid tot leiderschap, van vrijwilligers werven tot communicatie, alle zaken uit de praktijk komen aan bod. De bijeenkomsten richten zich op het overdragen van kennis en je leert hoe je er voor jezelf een leuke en uitdagende functie van kan maken. Er is interactie en voldoende ruimte voor eigen inbreng. Laat jij een frisse wind waaien na deze inspirerende training?

Netwerken 2.0

De leergang wordt afgesloten met een netwerkevenement in de vorm van een winterse wandeling. Daarbij krijg jij als (aspirant) bestuurder de kans om kennis te maken met verschillende Dordtse organisaties die onder andere kort iets vertellen over bestuursfuncties in de praktijk. We willen hiermee het oriƫnteren naar een bestuurstaak en het uitwisselen van ervaringen zo gemakkelijk mogelijk maken.

Kosten?

De leergang is gratis voor vrijwilligersorganisaties, verenigingen en stichtingen uit Dordrecht. Dit hoort bij onze passie om Dordtse organisaties zo goed mogelijk te ondersteunen. We verwachten van jou dat je serieus nadenkt over je deelname, als je je opgeeft rekenen we op je komst.

Inschrijven maar!

Inschrijfformulier Leergang Besturen kun je leren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.