Scrollen
Workshop
13 November 2023 - 19:00

Join the Jam! Jam Cultures Spel 13 november 2023

Met het Jam Cultures Spel ontdek je wat er nodig is om jouw organisatie nóg aantrekkelijker te maken. Hoe open staan jullie voor nieuwe gezichten en andere manieren van kijken?

Alle informatie op een rijtje

Datum 13 november 2023
Tijd 19.00 - 21.30 uur
Locatie Wijkhaven De Staart
Adres Maasstraat 25 Dordrecht
Trainer Caroline van der Mijle

Het spel daagt je uit tot goede en eerlijke gesprekken waarin je met elkaar zoekt naar de grenzen van je organisatiecultuur. Om deze op te rekken of misschien juist te accepteren. Deel ideeën en bedenk acties om tot meer diversiteit en inclusie te komen. Denk hierbij aan nieuwe doelgroepen. Bijvoorbeeld: jongeren, mensen met een kwetsbaarheid, mensen met een andere culturele achtergrond, ouderen, etc.

Het Join the Jam! Jam Cultures Spel geeft inzichten, inspiratie en handvatten om de kracht van diversiteit in organisaties beter te benutten en mate van inclusie te vergroten. Dit bordspel met pionnen, kans- en vraagkaarten is een dialoog spel, gericht op het maken van concrete plannen en actiepunten. Het daagt je uit om manieren te bedenken om jullie eigen organisatiecultuur nog meer open te stellen voor nieuwe gezichten en andere meningen. Dit vraagt lef en vertrouwen.

Je ’tegenspelers’ zijn vrijwilligerscoördinatoren of bestuursleden van andere organisaties in Dordrecht, maar je mag natuurlijk ook met meerdere mensen uit jouw organisatie meedoen.

Join the jam!

Inschrijfformulier Join the Jam! Jam Culture Spel 13 november 2023

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.