Scrollen
Training
20 September 2022 - 09:30

Expeditie Nieuwe Gezichten 4

Heb je moeite met het vinden van nieuwe vrijwilligers? Doe mee met onze vierde Expeditie Nieuwe Gezichten. Deze keer is het thema Medewerkersvrijwilligerswerk

Alle informatie op een rijtje

Adres Johan de Wittstraat 40A
20 september 9.30 - 12.30 uur
11 oktober 9.30 - 11.30 uur
25 oktober 9.30 - 11.30 uur
8 november 9.30 - 12.30 uur

Met deze methode ga je aan de slag om nieuwe vrijwilligers te werven. We maken écht werk van het werven van nieuwe vrijwilligers uit een andere doelgroep. Daarbij durven we van de gebaande paden af te wijken en maken we gebruik van elkaars inzichten.

Medewerkersvrijwilligerswerk

De expeditie die in september start draait om het werven van medewerkersvrijwilligers. Dit zijn medewerkers bij maatschappelijk betrokken bedrijven die onder werktijd vrijwilligerswerk mogen uitvoeren. Tijdens de expeditie leer je hoe je bedrijven kunt benaderen om zo’n samenwerking aan te gaan. En dat niet alleen, je gaat tijdens de bijeenkomsten ook al meteen aan de slag! Na vier bijeenkomsten heb je dus een concreet plan liggen dat grotendeels is uitgevoerd zodat je snel nieuwe vrijwilligers kan verwelkomen. Ook gaan we in op andere mogelijkheden om slim samen te werken met bedrijven.

Wie kunnen er meedoen?

  • Alle organisaties in Dordrecht die gebruik maken van vrijwilligers, of je nu een kleine of grote vrijwilligersorganisatie bent, een koepelorganisatie, een zorg- of een buurtinitiatief.
  • Organisaties bij wie het belang van het vinden van een nieuwe doelgroep breed wordt gedeeld.

Deze expeditie doorloop je met andere organisaties, dus je maakt gebruik van elkaars ervaringen en kennis. In Dordrecht valt nog genoeg te ontdekken.

Wil je meer informatie of ben je benieuwd of deze (kosteloze) reis iets voor jouw organisatie is neem dan contact op met Caroline of Merel via info@inzet078.nl of 078-2063002.

Schrijf je meteen even in

Inschrijven Expeditie