Basistraining ‘vrijwillige inzet goed geregeld’

Wie zich vrijwillig inzet voor een ander, verdient het dat een organisatie goed met die inzet omgaat. Met deze training helpen we organisaties om dat voor elkaar te krijgen. Zo kunnen vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties doen waar ze goed in zijn: de samenleving mooier maken! De training helpt doelstellingen te halen, verhoogt de kwaliteit van het vrijwilligerswerk en zorgt voor goede samenwerking tussen vrijwilligers en betaalde krachten.

Tijdens de training kijken we hoe het beleid rondom de vrijwillige inzet op dit moment in jouw organisatie is vastgelegd en hoe daar in de praktijk handen en voeten aan wordt gegeven. Waar loop je tegenaan? Wat gaat goed en wat kan beter? Samen kijken we waar de verbeterpunten zitten en helpen we je deze ook meteen te realiseren. Aan het einde van deze training heb je voldoende handvatten om een goed vrijwilligersbeleid voor jouw organisatie op te zetten of om je huidige vrijwilligersbeleid te verbeteren.

Deze training kan geven worden voor meerdere organisaties tegelijk bij INZET078!. Het voordeel is dat je dan een kijkje in de keuken krijgt bij deze andere organisaties en dat je andere vrijwilligerscoördinatoren ontmoet waarmee je kennis en ervaring uit kunt wisselen.

Het is ook mogelijk deze training in company of zelfs één op één te geven. In dat geval kunnen we de training op maat maken voor jouw organisatie, waarbij het mogelijk is specifieke einddoelen af te spreken. Bijvoorbeeld een afgerond vrijwilligersbeleid of zelfs het behalen van het landelijk keurmerk ’Goed geregeld’ van het NOV. Dit keurmerk draagt bij aan een positief imago en helpt bij het werven van vrijwilligers, financiers en partners.

Meer informatie en aanmelden

Voor deze workshop is nog geen datum gepland. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar info@inzet078.nl. Afhankelijk van je vraag, het aantal deelnemers en je andere voorkeuren kunnen we de training op maat voor je samen stellen en een datum en locatie bepalen. Bellen kan ook: 078-2063002 of loop binnen bij één van onze inloopspreekuren.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Contact

Voor vragen kan je altijd contact opnemen met INZET078!

 

Participanten